Wandelen en fietsen door de heuvels

Vanaf € 125,00 per persoon

Boek dit arrangement

Ontdek het met 5 sterren bekroonde Heuvelland al wandelend en fietsend en kom daarna tot rust in de sauna van het hotel.

Inhoud arrangement:

Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai

Twee overnachtingen in een Comfort kamer

Inclusief dagelijks ontbijtbuffet 

1 x Saillant Tapaswandeling: een prachtige wandelroute van 10 km door het heuvellandschap inclusief een tapasplankje bij terugkomst 

Vrij gebruik van de wellnessfaciliteiten van het hotel

Gratis parkeren en fietsenstalling

Toeristische informatiegids

Op vrijdag en zaterdag geldt een toeslag van € 7,50 p.p.p.n.

Bekijk onze andere arrangementen

Alle Arrangementen
Wandel je warm arrangement

Wandel je warm arrangement

Met ons 'Wandel je warm' arrangement kunt u optimaal genieten van onze prachtige omgeving. Wij verwelkomen u in ons hotel met koffie of thee en een lekkernij. U ontvangt van ons een wandelroute welke begint bij ons hotel. Wanneer u terug komt van uw wandeling geniet u in ons restaurant van een heerlijke lunch bestaande uit soep en een broodje. Mocht u het nog niet warm hebben van het wandelen, dan wel van de soep! Het arrangement is te reserveren voor 1 of 2 nachten en is inclusief ontbijt. 

Bekijk dit arrangement
Paasarrangement

Paasarrangement

Het lange vrije weekend van Pasen staat ook voor het begin van de lente! Het voorjaar staat voor de deur of is al begonnen, eindelijk kun je er weer eens op uit! Na een lange winter biedt het Paasweekend een goede gelegenheid om even bij te komen. Ga ontspannen wandelen in de bossen in combinatie met een comfortabele overnachting in een sfeervol hotel. 

Bekijk dit arrangement
Lentespecial

Lentespecial

Komt u de lente vieren bij Saillant Hotel Gulpenerland? In het voorjaar krijg je weer zin om de natuur in te trekken. Je wordt blij van de aanblik van het frisse groen van de bomen en de eerste bloemetjes in de wei. Boek een weekendje weg in de lente en profiteer van onze voordelige voorjaarsaanbiedingen. Hoe meer nachten u boekt, hoe meer voordeel u geniet. 

 

 

 

Bekijk dit arrangement