Bourgondisch dineren bij Restaurant Miró

Beleef een culinair avondje uit in een eigentijds, comfortabel en warm interieur. Restaurant Miró biedt een à la carte kaart, een dagelijks wisselend menu du chef en een seizoensafhankelijk ‘signature menu’. De gerechten kenmerken zich door eenvoud met verrassende en krachtige smaken. Onze chef en zijn brigade staan garant voor een verfijnde, Frans georiënteerde kookstijl. 

Of u nu komt voor de lunch, het diner, de borrel of alleen een kopje koffie, u bent altijd van harte welkom. U ervaart oprechte gastvrijheid in een ongedwongen sfeer. Geniet en laat u verrassen!

Menu

Wij werken met een regelmatig wisselend keuzemenu, waarvan de gerechten natuurlijk ook los te bestellen zijn. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met dieetwensen of allergieën, vermeld deze duidelijk bij uw reservering.

Openingstijden & Contact

Openingstijden         
Momenteel is Restaurant Miro tot nader orde gesloten. 

Reserveren
Telefoon: 043-4503988
Mail: gulpenerland@saillanthotels.eu

Iets te vieren?

Op zoek naar een unieke locatie voor een culinair samenzijn? Wij reserveren graag een van onze stijlkamers voor u. Kies bijvoorbeeld voor een exquise diner, gezellig familiebuffet, exclusieve high tea, intieme koffietafel of luxe high wine. Vertel ons uw wensen en wij maken graag een voorstel op maat.

Voor gezelschappen tot 12 personen is het tevens mogelijk om het ereplekje bij de open keuken te reserveren.

 

DIRECT INFORMATIE AANVRAGEN