Arrangementen

Weekendje weg naar Zuid-Limburg? Haal het maximale uit uw verblijf bij Hotel Gulpenerland en kies voor een van onze aantrekkelijke arrangementen. 

Prijzen genoemd zijn per persoon gebaseerd op 2 gasten per kamer, exclusief € 4,95 tax & handling fee per persoon per nacht.

Neem rechtstreeks contact met ons op wanneer u een arrangement voor 1 persoon wilt reserveren.

Vanaf € 49,90
Herfst Deal

Herfst Deal

Geniet van minimaal 10% korting op uw hotelkamer deze herfst! Hoe langer u bij ons verblijft hoe hoger de korting met onze herfstdeal inclusief ontvangst met warme drank naar keuze en een fles wijn op uw hotelkamer.

Van 21 september tot 20 december 

Bekijk dit arrangement

Proef het najaar

Geniet van het najaar bij hotel Gulpenerland. Kom helemaal tot rust en ontdek het prachtige Heuvelland. Daarbij geniet u van een heerlijk 3-gangen menu van onze chef! 

Bekijk dit arrangement

Ontdek Kerstmarkt Magisch Maastricht

Beleef de bijzondere kerstsfeer in hartje Maastricht op het Vrijthof! Ontdek nieuwe en bestaande attracties, en smaken die je al kende of misschien nog nooit hebt geproefd. Dit alles te midden van duizenden lampjes en feestelijke decoratie, in de schaduw van de unieke kerkentweeling.

Bekijk dit arrangement

Ontdek Kerststad Valkenburg

Beleef het ultieme kerstgevoel in het gezellige Geulstadje Valkenburg, ook wel Kerstad genoemd. Geniet...zowel boven- als ondergronds. Maar ook een bezoek aan de Kerstmarkt in Aken is zeker de moeite waard! Tot ver buiten de regio is de markt bekend en geliefd omwille van de buitengewoon gezellige sfeer!

Van 17 november tot 7 januari 

Bekijk dit arrangement

Warm Christmas - 1e kerstdag arrangement

Geniet van een heerlijk, warme, 1e kerstavond inclusief een welkomstdrankje, 5-gangen diner, overnachting en kerstontbijt

Bekijk dit arrangement

Merry Christmas - 2e kerstdag arrangement

Geniet van een compleet verzorgde 2e kerstdag inclusief een welkomstdrankje & apfelstrüdel, kerstbrunch, overnachting en kerstontbijt

Bekijk dit arrangement

Wonderfull Christmas - 3 daags Kerstarrangement

Overnacht deze Kerst in ons 4-sterrenhotel Gulpenerland, gelegen in het 5-sterren Heuvellandschap, en laat u culinair verwennen in ons sfeervolle restaurant.

Bekijk dit arrangement

Ontdek het Heuvelland per e-bike

Ontdek het met 5 sterren bekroonde Heuvelland per e-bike en laat u daarna culinair verwennen met een diner in ons restaurant. 

Bekijk dit arrangement

Golfen in Zuid-Limburg

Laat het Limburgse landschap het decor zijn van een paar heerlijke golfdagen!

 

Bekijk dit arrangement