Wellnessfaciliteiten bij hotel Gulpenerland

Voor een weekendje volledig ontspannen bent u bij Hotel Gulpenerland aan het juiste adres! In onze intieme wellnessruimte komt u, na een dag op ontdekking te zijn geweest in Zuid-Limburg, volledig tot rust. Reserveer ook een heerlijke ontspanningsmassage bij Janine. Scroll naar onder om onze Massage Menukaart te raadplegen! 

Wellness

Het hotel beschikt over een kleine wellnessruimte waar u kunt genieten van een Finse sauna en een Turks stoombad. Ook biedt de ruimte een stortdouche met ijskoud water, die uw lichaamstemperatuur snel weer laat dalen. Aansluitend kunt u langzaam verder afkoelen door een lauwwarm voetenbad te nemen of plaats te nemen op een van de luxe ligbedden. De faciliteiten zijn er volledig op gericht u met een uitgerust en voldaan gevoel naar huis te laten gaan!

Openingstijden Wellness

Openingstijden
Dagelijks geopend tussen 7:30 en 22:00 uur.

Het dragen van een badjas en slippers is verplicht. Deze zijn tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie. Het dragen van badkleding is naar eigen keuze

Massage

Als gast van Hotel Gulpenerland kunt u ook genieten van heerlijke massages. Laat u verwennen tijdens een ontspanningsmassage of geniet van een heerljike hot stone massage. 

De massages worden aangeboden door Janine Moonen. Voor een massage dient u een afspraak te maken met Janine op vrijdag en zaterdag zijn er standaard mogelijkheden afhankelijk van beschikbaarheid. Andere dagen zijn op aanvraag mogelijk. 

Openingstijden:

Vrijdag: 15.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 15.00 - 21.00 uur

U kunt uw massage boeken aan de receptie of natuurlijk via mail, telefonisch of via What'sApp. 

Bekijk hier ons massage menu 

Saillant X Janine

Even voorstellen:

Mijn naam is Janine Moonen, in 2016 heb ik mijn diploma massagetherapeut behaald en sindsdien ben ik werkzaam als masseuse. Ik merk dat ik mijn eigen stijl heb ontwikkeld in het geven van massages en ben ik blij deze nu bij Hotel Gulpenerland aan te bieden. Mijn massages zijn vooral gericht om heerlijk te kunnen relaxen, tot een diepe ontspanning te komen en de energie in je lijf weer te laten stromen. Tijdens de ontspanningsmassage werk ik vooral intuïtief op wat jouw lijf nodig heeft. Tijdens de hot stone massage levert de warmte van de stenen hier een bijdrage aan. 

Graag draag ik bij aan een prettig en ontspannen moment en hoop ik u snel te ontmoeten. 

Warme groet, 

Janine