Bourgondisch dineren bij Restaurant Miró

Beleef een culinair avondje uit in een eigentijds, comfortabel en warm interieur. Restaurant Miró biedt een à la carte kaart, een dagelijks wisselend menu du chef en een seizoensafhankelijk ‘signature menu’. De gerechten kenmerken zich door eenvoud met verrassende en krachtige smaken.

In de keuken zwaait chef Chesney Bakx de scepter en staat hij samen met zijn brigade garant voor een verfijnde, Frans georiënteerde kookstijl. 

Of u nu komt voor de lunch, het diner, de borrel of alleen een kopje koffie, u bent altijd van harte welkom. U ervaart oprechte gastvrijheid in een ongedwongen sfeer. Geniet en laat u verrassen!

Reserveer een tafel

Datum
Aantal personen
 

Openingstijden & contact

Openingstijden         
Lunch: 12.00 – 17.00 uur
Diner: 18.00 – 21.30 uur

Voor koffie met lekkers in onze lounge of op het terras bent u vanaf 9.00 uur welkom! 

Reserveren
Telefoon: 043-4503988
Mail: gulpenerland@saillanthotels.eu

 

Menu

Op dit moment is onze chef druk bezig met het samenstellen van de nieuwe menukaart. Tot die tijd serveren wij een dagelijks wisselend menu du chef!

Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met dieetwensen of allergieën, vermeld deze duidelijk bij uw reservering.

Iets te vieren?

Op zoek naar een unieke locatie voor een culinair samenzijn? Wij reserveren graag een van onze stijlkamers voor u. Kies bijvoorbeeld voor een exquise diner, gezellig familiebuffet, exclusieve high tea, intieme koffietafel of luxe high wine. Vertel ons uw wensen en wij maken graag een voorstel op maat.

Voor gezelschappen tot 12 personen is het tevens mogelijk om het ereplekje bij de open keuken te reserveren.

 

Direct informatie aanvragen