Ontbijt medewerker (FT)

Ben jij een representatieve gastheer/-dame en zoek je een leuke werkplek in een kleinschalig hotel?
Ben jij een echt ochtendmens met gevoel voor gastvrijheid en hou je ervan om gasten in de watten te leggen? Dat komt goed uit, want dan zoeken wij jou!

Jouw rol
Als ontbijtmedewerker in Saillant Hotel Gulpenerland speel je een belangrijke rol voor onze gasten: je zorgt ervoor dat de gasten uitgerust en tevreden aan hun dag kunnen beginnen. Als ontbijtmedewerker begin je vroeg in de ochtend met het klaarzetten van de ontbijtzaal. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en presentatie van het ontbijtbuffet, het opruimen van de keuken en het schoonmaken van de ontbijtzaal. Jij laat de gasten voldaan en met een glimlach vertrekken.

Jouw profiel
Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat je:

  • Een echt ochtendmens bent;
  • Representatief en beleefd bent;
  • Vrolijk en servicegericht bentt;
  • Flexibel inzetbaar bent;
  • Enthousiast en gastvrij bent! Dat vinden wij belangrijker dan ervaring.

Wat bieden wij?

  • Een leuke functie voor 5 dagen in de week
  • Salariëring conform bedrijfsfunctie, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Werkplek in een jonge organisatie met leuke collega’s

Saillant Hotel Gulpenerland & Saillant Hotels
Saillant Hotel Gulpenerland beschikt over 36 hotelkamers en ligt aan de rand van het gezellige dorpje Gulpen. Het hotel maakt onderdeel uit van Saillant Hotels, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels in Zuid-Limburg. ‘Saillant’ betekent ‘opmerkelijk’, ‘in het oog springend’. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Wij bieden onze gasten een bourgondisch verblijf in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit.

Interesse?
Solliciteer door je motivatiebrief en CV op te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. We hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!