Vier de feestdagen bij Saillant Hotel Gulpenerland!

Nergens in Nederland zijn zoveel unieke kerstevenementen te vinden als in Zuid-Limburg. Met o.a. haar wereldberoemde kerstgrotten in Valkenburg, Magisch Maastricht, kerststad Aken en sprookjesachtige omgeving is dit vijfsterren Heuvelland dé ultieme regio om de decembermaand een glansrijk tintje te geven.

Laat u tijdens deze donkere dagen verwennen in winters Gulpen en geniet van een feestelijk verblijf in Saillant Hotel Gulpenerland.

Kerstarrangementen

Vier Kerstmis met familie en geliefden in de fijne ambiance van Saillant Hotel Gulpenerland, waar het echte kerstgevoel en luxueus genieten deze winter weer moeiteloos samen komen. Culinaire verrassingen staan u te wachten in Restaurant Miró, waar u volledig in de watten wordt gelegd door de chef de cuisine en zijn brigade.

In Saillant Hotel Gulpenerland zal het u tijdens de kerstdagen aan werkelijk niets ontbreken!

 

Bekijk de arrangementen

Oud & Nieuw arrangementen

Op een bijzondere manier het nieuwe jaar inluiden? Ervaar een sprankelende jaarwisseling bij Saillant Hotel Gulpenerland en geniet met vrienden en familie van een culinair Oud & Nieuw arrangement. Uiteraard zullen rond middernacht de champagne, oliebollen en het vuurwerk niet ontbreken en kunt u op Nieuwjaarsdag lekker uitslapen.

 

Bekijk de arrangementen