Vier de feestdagen bij Hotel Gulpenerland!

Nergens in Nederland zijn zoveel unieke kerstevenementen te vinden als in Zuid-Limburg. Met o.a. haar wereldberoemde kerstgrotten in Valkenburg, Magisch Maastricht, kerststad Aken en sprookjesachtige omgeving is dit vijfsterren Heuvelland dé ultieme regio om de decembermaand een glansrijk tintje te geven.

Laat u tijdens deze donkere dagen verwennen in winters Gulpen en geniet van een feestelijk verblijf in Hotel Gulpenerland.

Kerstarrangementen

Vier Kerstmis met familie en geliefden in de fijne ambiance van Hotel Gulpenerland, waar het echte kerstgevoel en luxueus genieten deze winter weer moeiteloos samen komen. Culinaire verrassingen staan u te wachten in restaurant Miró, waar u volledig in de watten wordt gelegd door de chef de cuisine en zijn brigade.

In Saillant Hotel Gulpenerland zal het u tijdens de kerstdagen aan werkelijk niets ontbreken!

 

Bekijk de arrangementen

Oud & Nieuw arrangementen

Op een bijzondere manier het nieuwe jaar inluiden? Ervaar een sprankelende jaarwisseling bij Hotel Gulpenerland en geniet met vrienden en familie van een culinair Oud & Nieuw arrangement. Uiteraard zullen rond middernacht de champagne, oliebollen en het vuurwerk niet ontbreken en kunt u op Nieuwjaarsdag lekker uitslapen.

 

Bekijk de arrangementen

Kerstmis & Oudejaarsavond bij Restaurant MirĂ³

Kerstdiner
Op eerste kerstdag serveren wij een exclusief 6-gangen kerstdiner (inclusief aperitief met amuses) à € 65,00 per persoon. Op kerstavond en tweede kerstdag verwelkomen wij u graag voor een feestelijk 4-gangen menu à € 45,00 per persoon.

Bekijk de menu's


Oudejaarsavond
Ook Oudejaarsavond staat in het teken van culinair genieten! Wij starten met een huisaperitief met amuses, serveren vervolgens een exclusief 6-gangen menu en luiden samen het nieuwe jaar in met Champagne, oliebollen en vuurwerk!
Prijs: € 79,00 p.p.

Bekijk met menu


Neem voor meer informatie of reserveringen contact met ons op.

Kerstmarkten

De kerstmarktarrangementen voor 2019 zijn weer te boeken!

Vanaf 15 november staat de stad Valkenburg al in het teken van Kerstmis. Elk jaar bezoeken meer dan 120.000 mensen de unieke ondergrondse kerstmarkten in de Fluweelengrot en de Gemeentegrot. Onder het genot van een hapje en drankje slentert u langs de vele sfeervolle winkeltjes met luxe kerstartikelen, leuke cadeautjes en vele oude ambachten en lekkernijen.

Maak uw bezoek aan de kerstmarkt compleet met een ontspannen verblijf in Hotel Gulpenerland!

Bekijk het kerstmarktarrangement