Privacy & Disclaimer


Aansprakelijkheid
Hotel Gulpenerland stelt het zeer op prijs dat u geïnteresseerd bent in ons hotel en een bezoek brengt aan onze website. Wij proberen de informatie op onze website zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Wijzigingen van prijzen, aanbiedingen, faciliteiten, afbeeldingen of andere informatie op deze website is echter te allen tijde onder voorbehoud. Aan de inhoud van de website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Hotel Gulpenerland behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen. Hotel Gulpenerland kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie.

Copyright
Alle informatie op deze website in welke vorm dan ook (teksten, formulieren, afbeeldingen, kaarten, geluids- en videofragmenten etc.) is eigendom van Saillant Hotels, behalve wanneer dit anders is vermeld. U mag de informatie alleen voor eigen gebruik opslaan. Als u citeert, dan met bronvermelding. Niets mag zonder schriftelijke toestemming worden openbaar gemaakt, gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd.

Privacy
Hotel Gulpenerland hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Mocht u vragen hebben of verdere informatie nodig hebben, kunt altijd contact opnemen met ons via gulpenerland@saillanthotels.eu of +31 (0)43 4503988.